Larmet gååår

Denna dagen var så sjukt efterlängtad, ledig från skolan.. Dock blev det jobb istället hela dagen =(

 

Matten blev flyttad så vi skulle ha den kl 11, och jag skulle börja jobba kl 13.. Ambitiös som man är så gick jag till skolan på morgonen och hade matte fast jag inte hade behövt komma, sen blev att sitta ensam och käka eftersom alla andra sket i att gå till skolan för VI HADE LEDIGT! Sen gick jag direkt till jobbet, pluggade lite mer matte innan jag börja jobba =)

 

Det var rätt segt för det kom inte så många idag, men soft ändå att bara vara där =) Hade väl städning att göra om inte annat xD

 

Det roligaste var ändå när vi skulle gå hem, hahahaha.. Vi slår koden och sen går man ut och låser dörren, det är liksom så det går till. Så jag och Anne gjorde det och precis när hon skulle låsa så börjar LARMET gå, det tjöt så SJUKT högt hahaha. Så hon gick in för att stänga av det och jag stod kvar där ute.. Inte ens en minut senare kommer det en brandbil och det hoppar ut typ 4 brandmän och går fram till mig som står där ensam. När de kommer fram så är det första jag säger: Jag har inga nycklar... HAHAHAHA, ni skulle sett deras miner.. hahahahha, sen berättade jag att jag var extrajobbare och att hon som hade nycklarna var där inne. Så de låser upp och vi går in och Anne är INTE DÄR.

 

Då kan jag lova att jag började bli lite smått panikslagen xD hahahaha, så jag började ropa efter henne och dem frågade mig vart hon var nudå.. Hahaha, men hon var ju där så vi hittade henne. Men sen blev vi kvar där ett bra tag för vi kunde inte fatta vad som hade blivit fel. Pinsam tystnad uppstod när en av dem försökte ta sig in i systemet så en annan av dem börjar sjunga: Jag måste ringa Cariiina.. HAHAHAHAHA, jag dog fan av skratt =P

 

Blev ett nice avslut på dagen iaf xD hehe, ett gott skratt =) Men nu ska jag vänta på att min telefonkompis ringer och sen ska jag nog sova =)

 

Puss


KAIS damer

Nystartat damlag, som började spela 6 September hade sin debut "cup" idag =) DM.. Blev också debut-matchen (Y)

 

Tycker att vi gjorde det riktigt bra tjejer, och nu finns det en nystartad grupp på facebook också där alla i laget kommer få inbjudan, och där ni.. Där kommer det hända grejer ;)

 

Har inte så mycket mer att säga än tack för en skit rolig helg =D Ville bara skryta lite om vårat lag =)

 

För er som inte vet det så kom Faluns tränare fram och frågade om det verkligen var sant att vi bara spelat sen i början av September, och att vi skulle vara sjukt vassa om nått år om vi var såhär bra nu (Y)

 

Nu när jag har skrytit lite så ska jag nog kolla one tree hill och sen sova =D


DM hela helgen

Klockan ringde kl 07.00 imorse, måste säga att det tog emot en lördag =/ Men taggad för att jobba det var jag =) Herrarna hade DM (innebandy) idag, och damerna skulle jobba och hjälpa till under dagen. Så jag började med att sitta i sekretariatet redan kl 8, sedan satt man där i 5 timmar nästan xD Och efter det blev det att sitta ute i regnet vid grillen. Det var inte alls roligt, kunde inte kolla på matcherna och så sålde vi ca 5 burgare på hela dagen =/

 

Efter det kunde jag iaf dra till kopparhallen och kolla in våra killar, jag tyckte de gjorde riktigt bra ifrån sig, synd att det inte blev final dock =( Men de två lag som kom till finalen hade förtjänat det, shit vilken final det blev =O Riktigt roligt att kolla på !

 

Imorn blir det att gå upp ännu tidigare, samling kl 8 och sedan spelar vi första matchen kl 9 =D Allting kommer att vara i kopparhallen imorn. Snacka om att man är taggad, kommer vara så sjukt nervös när jag väl står där i väntan på tekningen xD För första gången på match så blir det att se tekningen bakifrån ;) Cissi debuterar som back.. Hehehe, får se hur det går =)

 

Snacka om att jag är lycklig över att få spela innebandy igen <3 Dagen har varit riktigt bra =D Nu blir det ETT avsnitt OTH, sen bums i säng och sova för imorn =)


Why do you put me on a piedistal?

Ibland känns det bra, ibland känns det underbart!

 

Sitter och lyssnar på musik från one tree hill och funderar på varför jag inte lyckas komma ut på facebook.

 

For the record så har min dag varit fantastik... Finns inget annat ord för det, iaf inget bättre =P

 

Imorn blir det stenhård träning inför DM, lördag blir det att jobba 8.30-22.00 och på söndag så är det DM =D WOHOOOOO.. !! Äntligen (Y)

 

Fick städa min lägenhet idag också, hihi, det var också på tiden kan jag lova !

 

För alla er som går och funderar, och inte vågar. VÅGA! Det är värt det. Jag lovar, man måste våga hänga ut sig ibland för att kunna få någonting tillbaka, och om man väl får någonting tillbaka så blir det så mycket bättre. Och man slipper ångra sig =)..

 

Just wait and see


Till slutet

Om man bara för en sekund tar sig modet att göra någonting så kan man förändra saker.

Det kan vara små saker... Berätta hur man känner, släppa in någon, våga ringa ett samtal.. Vad det än är så måste man följa sitt hjärta och sin magkänsla. Spelar ingen roll vad folk säger eller tycker så måste man följa sin magkänsla.

 

Om man inte gör det så kommer man alltid fråga sig själv... Tänk om ?! Och vem vet, man kan bli förvånad. Det kan faktiskt lyckas. Om man känner att det är rätt så ska man kämpa för det, man ska inte ge upp. Det spelar ingen roll vad som hänt i det förflutna, det är vad man gör nu som betyder någonting. Alla kan förändas, om man bara tror på det själv och man verkligen vill det. Det gäller bara att det finns någon där som älskar en och kan stötta en igenom det.

 

Man kan må som en ängel på dagarna, då man har nära och kära runtomkring sig. Men egentligen, det är när man är ensam som man verkligen känner hur man mår. Om man kan vara lycklig och må bra även då, ja då är det nog ganska bra. Men man kan leva och känna ånger, känna ångest, känna sorg, känna ilska, känna smärta. Det finns någonting man kan göra åt det. Det gäller bara att våga..

 

Många vågar inte visa sig svaga, vågar inte be om hjälp. Men ibland måste man göra det för att själv kunna växa och bli stark. Om man då har någon som är beredd att ställa upp, stöt inte bort den personen då! Gör inte det misstaget!

 

Det finns många misstag man kan göra, såra någon, göra någon illa, ljuga.. Men att stöta bort någon som vill hjälpa och som vill finnas där.. Det misstaget vill jag inte önska någon.. Men även om man har gjort det så är det inte försent. Om man vill förändras så kan man det. Alla förtjänar en andra chans, det gäller bara att man vågar. För om man själv vågar så kommer människor att se det. De kommer att se att man verkligen försöker, och då kommer de finnas där. Och när de ser förändringarna så växer det bara.

 

Ta vara på den korta tid vi har på denna planet. Jag vill inte bli gammal och ångra en massa saker, men let's face it.. Vi kommer alltid tabba oss, det är liksom en av bieffekterna av att vara mänsklig, men vi måste vara modiga nog att ta tillbaka sånt. Lära sig av misstagen och se till att hålla fast vid sånt som betyder mest. Spelar ingen roll vad det är.

 

Det spelar heller ingen roll vad folk tycker, om de verkligen älskar dig så kommer de att finnas där <3 Om inte, så är det ingenting som man ska ödsla tid på heller!


Skolan är bra härlig ibland

Nu har jag suttit och pluggat biologi ett bra tag. Får väl hoppas att det har gett någonting iaf =)

 

Måste bara få prata om vårat program, det är helt sjukt vad mycket man kan ha. Vi har fullt schema men ändå alldeles för lite tid i de flesta ämnen. Hur kan det vara möjligt att vi har så mycket när det finns folk som är lediga hela dagar ibland? Det är en väldigt stor skillnad att gå NV och att gå någon annan linje. Jag får verkligen hoppas att det ger någonting till framtiden =)

 

Har funderat mycket fram och tillbaka på hur jag vill göra efter gymnasiet, men jag har fortfarande inte en aning. Men för en gångs skull i mitt liv kanske det är dags att bara leva i nuet. Vad som händer om 10 månader är det ingen som vet. Jag ska försöka tänka så =)

 

Innbandyn har verkligen hjälpt till att äntligen få känna sig som hemma. Jag har inte kännt mig riktigt hemma någonstans på flera år, men nu när jag äntligen fått flytta och ta hand om mig själv och blivit av med saker och personer som stört i mitt liv så känner jag mig faktiskt hemma.. Det är en sjuk känsla och den har totalt fängslat mig. Jag älskar det =)


Nya stjärnskottet!

Daniel Norberg som sjöng i Idol i Fredags... Min nya "Calle Kristiansson"

 

Kommer rösta varenda gång.. Lyssna på hans låtar på youtube! TALANG

 

http://www.youtube.com/watch?v=56cQgLdMFqg&feature=related

Hans egen låt... Lyssna, den är sjukt bra !

 

Han förtjänar era röster om han går vidare =)


Riktigt lyckat

Hade inflyttningsfest i lördags och enligt mig blev det iaf väldigt lyckat =) Jag har riktigt roligt.. Tack så mycket. Kom mer folk än jag hade räknat med så det var en trevlig överraskning, hihi

 

Just nu sitter jag och väntar på Emmy som skulle komma vid 17 xD hahaha, maten står klar men det blir nog till att värme den eftersom hon är över 20 min sen xD men men..

 

Blir Idol ikväll med Emmy, Linus och Mackan (Y) Får väl se om alla kommer.. kan ju bli myys =D

 

Har städat lägenheten idag också lite grann så nu är det så fint här hemma (A)


Sometimes

Jaha, man kanske ska uppdatera lite för er som iaf följer min vääldigt tråkiga blogg =P hihi

Pluggar NV tredje året vilket innebär sjukt mycket plugg nu. Sepciellt eftersom de misslyckades med vårat schema, och då misslyckades dem inte lite heller. Vi har helt fullspäckat och ändå har vi för lite av minst 5 ämnen. Ska vi då jämföra hur byggarna har det? 3 dagar praktik i veckan och max 7 lektioner i veckan. Vi har minst 7 lektioner om dan nästan. Så det blir väl ganska mycket hemmaplugg, men ärligt talat så har jag nog slarvat lite med det på senaste tiden =/ Måste skärpa mig... =P

Innebandyn har lyckats dra igång också, så nu kör vi tjejer måndag och onsdag 20.30-22.00 och det är så sjukt härligt att komma igång med innebandylivet igen. Nu väntar matcher och cuper och massa skoj. De har redan planerat julfesten, som för övrigt kommer att firas med herrlaget också ;) Det kan ju inte bli annat än bra eller?

Har också dragit igång med gymmet, får hoppas att det håller i sig denna gång. Klarar iaf fortfarande av att träna med 35kg i bänk, vilket jag känner mig stolt över i ca 2 min tills mackan kommer och drar på X antal kilon till, till sig själv ! hhmmppff.. Ska väl försöka gymma 2 ggr i veckan hade jag tänkt =)

För övrigt så har jag en jätte mysig liten lägenhet som jag pysslar om just nu och bara längtar tills den är helt klar och ompysslad. Det väntar många härliga och mysiga kvällar i den =)

Just nu sitter jag hemma i Fagersta hos sötmamma och väntar på att de ska komma med pizza (A) Känner mig rätt tjock som bara äter onyttigt hela tiden. Måste nog sluta med det om jag ska klara av att fortsätta träna =P hehe..

Så vi kan väl summera allt med att jag satsar stenhårt på mig själv! Skolan och träning =) Kompisar först <3

Måste bara tacka alla underbara människor som alltid finns där för mig, hur jag än beter mig mot er så ställer ni upp. Jag älskar er verkligen och hoppas att jag kan ställa upp för er så som ni finns för mig <3

Kanske är lite extra känslosam just nu.. Men beror nog på att mina känslor just åkt den största bergochdalbana som någonsin skådats! Iblans får man bara blackout och har ingen aning om vad man gör. Sedan står man där och inser att shiit... Vad kom det där ifrån? Men gjort är gjort, och man vet aldrig vad som kommer ur det. Tur att man har underbaringar som stöttar när man är på väg att falla <3

Så för tillfället så rullar allting på och jag känner mig ganska bra om jag ska vara ärlig =) Den där lägenheten var verkligen efterlängtad. Jag kan äntligen ta hand om mig och bara mig <3

Ikea here I come

Idag bär det av till Fagersta och mysa lite med familjen och sen drar jag nog vidare och träffar lite bekanta =)

Imorn blir det fullt ös hela dagen. Går upp tidigt och åker till IKEA med mammsen vid typ 10.. Sen när vi kommer hem blir det att fixa i lägenheten och sen blir det inflyttningsfest äntligen =D

På söndag är det pluggdag (Y)

Nu ska jag springa till bussen =)

PUSS

Äntligen installerad

Nu har jag flyttat in i min söta lilla lägenhet iaf =) Allting är klart och fint. Bara lite småsaker kvar som ska göras, i helgen blir det IKEA också och inhandla lite finfint.

Helgen blev ju lyckad iaf och de flesta hamnade hos mig efter krogen xD Hehehe, så kan det gå. Trevlans var det iaf (Y)

Nu sitter jag i skolan och trökar i väntan på att vi ska börja.

I lördags var jag också på möte inför innebandy säsongen som eventuellt skulle starta upp. Fixa ett nytt damlag. Och vet ni.... Idag ska vi på första träningen =D Snacka om att jag är lycklig, ska bli såå skönt att få ett innebandy-liv igen. Så nu väntar cuper matcher och fester =) Så härligt.

En annan sak som är värd att nämnas. Jag trivs så sjukt bra i Avesta och det var så skönt att få flytta till eget att tankarna tillochmed börjar dra åt att kanske stanna ett år efter gymnasiet och bara jobba och ha roligt. Nu när man äntligen fått ett liv här så känns det på nått sätt ovärt att flytta DIREKT. För er som känner mig så vet ni att detta verkligen inte är likt mig, då jag redan nu känner ångest över att Universitetstiden är lång och jag gör allt för att inte skjuta upp det. Men jag vet inte, jag börjar verkligen känna att jag trivs här och jag vill inte tänka att jag kanske flyttar om ca 10 månader redan =( Time Will Tell. Ville bara dela mina tankar (Y)

Tar gärna kommentarer på detta då jag ännu inte har pratat speciellt mycket om det. Har nästan försökt att förtränga det (A)

Puss <3

Flytt-rens på G !

Yes, nu kan jag verkligen säga att det äntligen är dags. Om bara 3h och 15 min så är det inflyttningsdagen för lilla mig i lägenheten =)
Jag har spenderat dagen med att plugga typ 3 timmar och resten så har jag rensat helt bland mina saker. Hittade massa gamla roliga saker, hittade också lite jobbiga saker men man behöver nog ta sig igenom sånt också. Det är väl kul att man har kvar dem iaf =)
Lägenheten är iaf tapetserad och klar, så nu ska jag bara få in alla mina saker där inne. Sen blir det en tripp till IKEA och inhandla lite fina saker och göra den fin också =D Snacka om att jag lääängtar. Men jag längtar ännu mer till imorn. Mammsen och lillbrorsan och kanske Lasse dyker nog upp på kvällen med Pizza och glada miner så vi kan mysa lite i min lilla sötlägenhet =D åååhhh, MYYYS <3 Vill att det ska vara NU !
Förutom lägenheten så rullar väl det mesta på i livet, lite dalar ibland och lite toppar ibland. Men jag måste nog erkänna att topparna leder i de senaste beräkningarna iaf (A)
Och nu hoppas jag att alla kommer och hälsar på mig och min lägenhet... Ni måste ju komma och kolla hur det ser ut, och så kanske jag inte vill vara så mycket ensam xD hehehe.. neej men det är bara att ni kommer alla älskade <3 Dörren står öppen =)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker varva ner efter att ha varit helt uppskruvad och försökt vara så effektiv som möjligt xD Men jag ska nog snart börja packa ner alla kläder och så =) shiiiiet.. !!
Ser fram emot många mysiga kvällar framöver <3

RSS 2.0