Till slutet

Om man bara för en sekund tar sig modet att göra någonting så kan man förändra saker.

Det kan vara små saker... Berätta hur man känner, släppa in någon, våga ringa ett samtal.. Vad det än är så måste man följa sitt hjärta och sin magkänsla. Spelar ingen roll vad folk säger eller tycker så måste man följa sin magkänsla.

 

Om man inte gör det så kommer man alltid fråga sig själv... Tänk om ?! Och vem vet, man kan bli förvånad. Det kan faktiskt lyckas. Om man känner att det är rätt så ska man kämpa för det, man ska inte ge upp. Det spelar ingen roll vad som hänt i det förflutna, det är vad man gör nu som betyder någonting. Alla kan förändas, om man bara tror på det själv och man verkligen vill det. Det gäller bara att det finns någon där som älskar en och kan stötta en igenom det.

 

Man kan må som en ängel på dagarna, då man har nära och kära runtomkring sig. Men egentligen, det är när man är ensam som man verkligen känner hur man mår. Om man kan vara lycklig och må bra även då, ja då är det nog ganska bra. Men man kan leva och känna ånger, känna ångest, känna sorg, känna ilska, känna smärta. Det finns någonting man kan göra åt det. Det gäller bara att våga..

 

Många vågar inte visa sig svaga, vågar inte be om hjälp. Men ibland måste man göra det för att själv kunna växa och bli stark. Om man då har någon som är beredd att ställa upp, stöt inte bort den personen då! Gör inte det misstaget!

 

Det finns många misstag man kan göra, såra någon, göra någon illa, ljuga.. Men att stöta bort någon som vill hjälpa och som vill finnas där.. Det misstaget vill jag inte önska någon.. Men även om man har gjort det så är det inte försent. Om man vill förändras så kan man det. Alla förtjänar en andra chans, det gäller bara att man vågar. För om man själv vågar så kommer människor att se det. De kommer att se att man verkligen försöker, och då kommer de finnas där. Och när de ser förändringarna så växer det bara.

 

Ta vara på den korta tid vi har på denna planet. Jag vill inte bli gammal och ångra en massa saker, men let's face it.. Vi kommer alltid tabba oss, det är liksom en av bieffekterna av att vara mänsklig, men vi måste vara modiga nog att ta tillbaka sånt. Lära sig av misstagen och se till att hålla fast vid sånt som betyder mest. Spelar ingen roll vad det är.

 

Det spelar heller ingen roll vad folk tycker, om de verkligen älskar dig så kommer de att finnas där <3 Om inte, så är det ingenting som man ska ödsla tid på heller!


Kommentarer
Postat av: mamma Kattis:)

DU ÄGER GUMMAN!!

Vilka ord, vilka insikter! Detta brukar ta en livstid att komma fram till, och du är "bara" 18!

Jag blir så glad när jag läst dina kloka ord

Kraaaaaaaaaaaam

2010-09-19 @ 21:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0