Förkylningsplugg

Ja, nu har man gått och blivit sjuk också =( Det går inte... Kan inte vara hemma från skolan.. Går dit imorn ändå. Får hoppas att det har lugnat ner sig lite iaf.

Men förkylning har aldrig stoppat mig förut och det gjorde det inte idag heller. Har gjort kemiläxan äntligen och så satt jag lite på Ping Pong och jobbade med datakursen, måste säga att det var lite svårt att hitta den önskade informationen =P Efter några timmars pluggande så har jag bara slappat faktiskt.

Blir att åka tillbaka till Avesta idag iaf, tar nog senaste bussen hem =) Sen ska jag lägga mig i sängen och sooooova !!!

Alla måste kolla in denna länk:

http://www.tackfilm.se/?id=1283014863218RA66



Vill bara meddela alla om att på onsdag så börjar de tapetsera min lägenhet. När de är klara så flyttar lilla jag äntligen in =) Alla är välkomna (Y) Bara kul med sällskap, vill inte vara så jävla ensam =P haha

Nu ska jag sätta mig och äta iaf =) HA DET ! <3

Socker-bakfylla

Jo, det existerar faktiskt. Socker har ju nästan samma effekt som alkohol har och man kan få "bakfylla" på det. Det upplevde jag imorse kan jag lova. Snacka om att det blev mycket skit igår. En stor macka, 6 pannkakor, en halvliter glass, nästan 300g cola sås, coca cola och massa pringles........
Kollade på Vampires suck, sedan blev det lite tv och sen fick vi för oss att ladda ner en skräckfilm. Så det blev filmen 1408 den var ruggig, jag började typ böla (A) Men roligt var det iaf =) Trevlans, tack Alle (Y)

Idag har jag suttit hemma och bara varit med min söta familj. Även om man inte gör någonting speciellt så är det en skön känsla att sitta hemma, en slags trygghetskänsla.

Vilket får mig att påminnas om min tatuering som jag vill göra.. Två kina-tecken på höften, kärlek och trygghet (Y) Får se när man kommer få råd till det.

Jag har iaf hittat min matta =D Råkade av en lyckosam slump slå upp en sida i IKEA katalogen och såg världens snyggaste matta. Som dessutom bara kostade 195kr =O

I veckan börjar de tapetsera min lägenhet och sen är det bara inflytten kvar (Y) Hoppas det finns folk som vill komma på inflyttningsfest sen då ;)

Imorn ska jag nog plugga lite kemi iaf, har ju läxa till måndag så den lär ju göras =)

21.21.21.21.21.21.21.21.21.21

Shiet vilken jobbig dag det var i skolan idag då. Torsdagarna kommer nog vara värst framöver =/ Blev inte mycket till raster idag. Men det kanske är bra att ha någon sån dag också? hhmm, blev väl ca 10 min lunch idag om man ska räkna bort tiden för att hämta och lämna böcker samt stå i kö xD roligt va?

 

Tog med mig lite chokladbollar till skolan också, jaevlar vad poppis man blev då då =P hahaha.. Men det blev färre till mig dock =( Det tog jag igen sen när jag kom hem och käkade en massa glass med chokladsås (A) hhm, kanske dags att ta tag i det där sockerintaget xD

 

Blev ännu mer plugg när man kom hem sen =P Matte E och Matte Diskret, men det gick mindre bra =/ Lite fokus och lite socker i kroppen är inge bra =(

 

Just nu sitter jag och disskuterar morgondagen med lilla Elox, blir nog en film och glass kväll =P

 

JAG SÅG 21 ST PADDOR IDAG NÄR JAG VAR UTE OCH GICK!! Och det var inte på en lång sträcka ens.. Jag blev fan helt exstas!! För er som inte känner mig så har jag en liten förkärlek till såna där små saker (A) Speciellt grodor =) hihi

 

Medalj till mamma och Lasse som var och sprang Blodomloppet idag =D

 

Nu ska jag nörda lite till vid datorn och duscha sen blir det att sooova =D Natti <3


Flummigt Värre ;)

Fin dag idag, ganska stressigt i skolan har det varit dock...

Vi hade "lång" lunch idag så jag, Emmy, Sofia, Jenny och Elvira tog oss en sväng till Dooonken och keka.. Det var riktigt gott måste jag säga och snacka om att man var hungrig, vi har sjukt sen lunch på onsdagar! Så jag åt en hel Big mac, strips, stor dricka och en paj. Jag brukar bara orka hamburgaren annars xD

 

När vi kom tillbaka till skolan så var det iaf Engelska, som det inte ens blev någonting av eftersom vi fick sitta hela lektionen och disskutera huruvida vi ska lösa problemet med att det är tänkt att vi ska ha Engelska C och Data samtidigt.. Ingen vet hur vi ska lösa det och jag börjar ledsna ur, så på fredag på hålet ska jag knacka på hos Rektorn !!

 

Efter det så sprang jag och Emmy iväg till Matte Diskret, sprang gjorde vi eftersom Engelskan slutade 15.10 och Matten började kl 15.10.. Hahaha, vilket schema man har !!!! Men shiit vilken FLUMM Matte det där var alltså, kan nog bli riktigt roligt faktiskt. Har ju bästa läraren också =) Stefan !! Medalj till dig faktiskt.

 

När jag kom hem så blev det att baka lite chokladbollar, och Anne var ju tvungen att kommentera: "Äre godisråttan som slagit till igen?!" hahah, skyldig! Shit, liite godisråtta måste man få vara också (A)

 

Ikväll väntar chokladbollar och fångarna på fortet =D

 

Bara så att alla vet så börjar flytten närma sig också (Y) Cissi var så duktig idag att hon fixade en hemförsäkring och har nu fixat elavtalet med Vattenfall också (Y) STOLT!

 

Nu ska jag nörda dator, sen blir det tv och tjocka =) Finns på mobilen hela kvällen <3


Update

Internet krånglade igår så jag kunde inte lägga upp någonting, men jag var iaf och hjälpte till på hopptävlingarna igen =) Och nu tänkte jag visa lite bilder (Y)

 

 

Helt slut i huvudet idag =( Blir att tvätta och städa lite, sen slääänga sig i sängen (Y)


What a day!

Okej, nu är jag förbannad också !! Hade nyss skrivit ett långt blogginlägg och så råkar jag trycka fel och allt försvinner :@ Ibland gillar jag verkligen inte internet och datorer och allt skit.......

 

Jaja, börjar om då..

 

Efter en riktigt skön och efterlängtad dusch så upptäckte jag att det var hopptävlingar utanför (så går det när man bor 10 meter från stallen) så jag bestämde mig för att gå ut och titta.. Inte nog med det, jag blev också upptvingad på ett lastbilsflak för att vara med och gorma massa hejaramsor. Det var inte bara hopptävling utan också hejarklackstävling =P Så jag satt inne på google med mobilen och letade massa bra ramsor, hitta väl nåra stycken iaf.

 

Vi vann dock inte, eftersom det var "dem" som höll i tävlingen så kunde de inte ge priset till sig själva. Men vi fick kexchoklad iaf =P Så nu fick man höra att de ville ha hjälp till nästa tävling och hitta massa ramsor =) Man kanske skulle slå på kreativiteten och hitta på några själv? (Y)

 

Annar har jag tillbringat mesta tiden i telefonen med min käääraste vän xD Och varit sms-social med Megatossen (Y) Men detta är första helgen som jag tillbringat med mig själv =D Good for me !

 

Nu ska jag väl försöka vara lite social iaf =) PUSS


Fight for your life

Slagsmål idag, tre mot en blev till fyra mot en. Jag slogs för mitt liv, vevade så mycket jag kunde, sparkade och slog dem men det spelade ingen roll. Flugorna är sjukt snabba ;) Nej men fyyyyy vad arg jag blev när jag satt och kollade på tv idag. De satt sig på mig hela tiden och flög och surrade mig i ansiktet så jag blev faktiskt riktigt förbannad. Men DEM GER SIG INTE!

 

Skola idag =) Var riktigt trevlans att träffa alla igen, snacka om att man fick ett drygt schema. Får se om det blir bättre sen efter alla förändringar =P Ska i alla fall läsa Matte E samtidigt som Matte Diskret =S Jobbiga lektioner det kommer blir =P hahahaha..

Sen fick jag inte ens läsa nått IVAL eftersom jag läste dubbelt förra året =( Men men, då får jag tid att plugga lite företagsekonomi eftersom jag läser det utanför schemat =P Hahaha, usch vilken pluggis man låter som ;) Tur dock att man inte är själv, älskar Jenny har ju samma problem.. Blir nog många pluggtimmar med henne på hålen.. HOST HOST!

 

Jag har iaf pluggat idag =) Bara 30 min, men alltid någonting.. Så nu är jag klar med min projektplan till projektarbete.. fått ihop 4.5h på det iaf =) hihi

 

JAG FICK BUSSKORT =D trodde inte jag skulle få det.. men får behålla det tills jag flyttat.. SÅ SKÖNT! Så ska lägga mig i tid idag så jag orkar upp med bussen =P


Äntligen

Hoppas alla är lika taggade som jag är inför skolan =)

Får uppdatera bloggen sen =D

 

 

CYA ! <3


Jag måste hitta ut..

Vet inte riktigt hur jag ska börja.. Kanske ska börja med ett citat av personen som jag älskar mest på denna jord

"Den viktigaste relationen man har i livet, har man till sig själv." Mamma

 

Jag har legat i min säng hela dagen idag, kanske låter det sorgligt eller bara som en stor missär. Men mamma sa en gång att man måste kunna älska sig själv, man måste kunna trivas i sitt eget sällskap.


Idag märkte jag verkligen hur lite jag trivs med mig själv och den personen jag har blivit. Jag har låtit mig brytas ner av saker som inte alls borde få bryta ner mig. Jag gillar inte det jag ser, och jag är den enda som kan ändra på det.

 

För 40 min sen låg jag i min säng och bara tänkte, på allt.. Sen såg jag ljuset i fönstret och någonting sa mig att jag måste gå ut, jag måste vara ute nu. Så jag gick ut, satte mig på verandan och sedan gick jag och ställde mig ute på gräsmattan. Jag är hysteriskt mörkrädd och jag vågar aldrig gå ut sådär. Men idag så gick jag mot skogen, MOT skogen. Och jag kände mig så stark, jag var inte rädd. Inte alls.. Det knakade tillochmed borta i buskarna, men det berörde mig inte ens.

 

Man måste kunna respektera och älska sig själv, och om man inte gör det så måste man se till att ändra på det. Ja stod på gräsmattan i ca 30 min och bara stod där. Titta och förundrades över allting. Ljudet när det regnar på löven, ljudet när vinden blåser i löven. Hur extremt höga träden är. Sånt som man aldrig tänker på, och jag är verkligen en sån som bara ignorerar sånt. Man får inte ta saker för givet, det är inte rätt. Vi är så små egentligen och vi är nog de som har flest nackdelar med att vara som vi är. Vi är så oerhört komplicerade, men ibland undrar jag om det inte är så att vi är enkla, men bara komplicerar allting. På grund av någon väldigt oförklarig lust att inte låta allting bara vara bra. Det verkar inte ligga i våran natur. Det kanske är så det ska vara, jag vet inte. Men jag vet att jag är trött på det iaf, och jag vill göra någonting åt det.

 

Jag tror att det jag vill säga är att bara för att man har gjort dumma saker och har dömt sig själv, inte älskar sig själv.. Så är det inte försent. Alla kan förändra sig om man bara vill det, det gäller bara att man inte tappar hoppet om sig själv.

 

Nu låter det som om jag bara är väldigt deprimerad, men faktum är att jag tror att det är tvärtom. Jag har sår och ärr både fysiskt och psykiskt, men idag, eller inatt kanske man ska säga hehe, så kände jag mig starkare och mer hel än vad jag har gjort i hela mitt liv!

 

Jag har låtit folk komma åt mig, låtit dom såra mig, förstöra mig, bryta ner mig. Men jag tror att det är dags att låta dom älska mig istället nu, jag tror att jag är redo för det <3


You got to raise the bar

Vaknade av sms idag kl 12 typ, snacka om att det var något jobbigt. Var ju så skönt att sova, kommer dock inte ihåg vad jag drömde :( Det brukar jag göra...

 

Iaf.. När jag vaknade idag så bestämde jag mig att detta ska bli den slappaste dagen i mitt liv, så jag började med att kolla på 4st One tree hill avsnitt och sen gick jag och duschade. Nu tänker jag nog tillbringa resten av dagen med att sitta vid tibia/kolla film.

 

Längtar till skolan nu, vill komma igång med allting :(

 

Imorn bär det iaf av till soc och skriva på kontrakt för lägenhet, så snart smäller det :D

 

För övrigt så är jag ganska less på att vara ensam, det är verkligen svårt att ställa om sig när man har haft ett långt förhållande. Från att vara älskad till att vara ensam. Har andra som älskar mig, det vet jag. Men jag saknar att ha någon att hålla om <3 Hoppas det finns nån där ute iaf :) För tillfället så försöker jag konsentrera mig på andra positiva saker :)

 

Undra om det ens är folk som följer denna blogg förutom mamma då ;) hihi, älskar dig mamma <3


Is it goodbye?

Snacka om att låten passade in idag.. hhm, ibland är man inte så smart som man tror :O Mer korkad än de flesta men men, man får leva med vissa saker tyvärr.

 

Tibia !! hahahahhaa, varför började jag ens med det igen? :P Det kan jag verkligen inte svara på, men kul är det. Bara hoppas att man inte blir beroende tills skolan börjar ;)

 

Nu säger min snokande näsa mig att det kanske är dags för mat om ett tag? Min söta lilla (ironiskt på lilla där) mage känner så ledset hungrig :( Jag har inte ätit idag, men varför? Nej, det var lite drygt att gå ner tror jag, min säng har varit väldigt användbar idag. Dock inte till dess bästa egenskaper ;) Nej men usch, nu är jag jobbig.

 

Var ner på badet idag, vart ska man vara när man är ledig om inte på jobbet liksom ? :D hahaha, iaf, så åt jag en korv där.. MEN, vet ni, innan det så åt jag en Twister och en chokladboll (A) Jajajajaja, jag ska skära ner.. PROMIIISE, (not)

 

Om det är någon som har lust att förgylla min dag så får ni gärna ringa ! Och du, om du läser detta, så ber jag offentligt om förlåtelse nu <3


Everyday

Gårdagen blev väääldigt intressant måste jag säga (Y)

 

Började med kräftskiva hos Emmy, jag åt dock inga kräftor, USCH klarar inte av när det knakar och skit i dem xD Men det var riktigt trevligt där, sedan drog jag iväg med två stollar som jag inte träffat förut men som var riktigt trevliga typer, sedan hamnade jag på nå ställe med bara småååglin =O Så vi drog ner på stan och krogen stängde så det blev fuuuullt med folk där =) Hahahahaha, något härj xD Snacka om att det blev fram och tillbaka och arga blickar och elaka sms och snälla sms och allt möjligt =)

 

Kom i alla fall hem typ vid 11 idag (Y) Så det blev en riktigt nice kväll med nya bekantskaper =)

 

Idag har jag bara legat i sängen som en stor fet degklump, hhmm, lite kakdeg skulle nog vara gott (A), men vad som händer ikväll är noog, INGENTING. Måste chilla =) Lite slitet blev det allt.. men fiiiint som smör !!!

 

Btw så nöter jag fortfarande musik från high school musical (A) Just nu är det Stick to the status quo <3

 

Snart börjar skolan och jag börjar bli riktigt taggad måste jag säga =)

 

OOOHHH, just ja, nu kom jag på att jag kommer få cola idag xD Gjorde en liten beställning, hihi såååå sugen på coca cola <3

 

Nu ska jag sluta dampa (Y)


I really Hope you do ..

Igår blev det inge fest i alla fall, det är ingenting för mig =) Inte i Fagersta iaf..

Kvällen igår blev väldigt trevlig ändå, grannarna kom över och grillade och Cissi var drinkmaster (lite iaf) hihi, blev en riktigt god hallondrink som mamma hade letat på. Sedan började vi grilla och det blev verkligen inte lite mat hehehe, hur gott som helst. Och efter det så käkade vi dessert och sen blev det massa snacks och dricka, det tog aldrig slut ju.

På natten sen så såg vi en supernova, och JO det var en supernova !! Hahaha, nej jag vet inte men det var helt sjukt, såg riktigt coolt ut faktiskt, kom värsta blixten sen och allting =)

Trevligt sällskap iaf och så blev det inte alltför sent =)

Ikväll får vi hoppas att jag lyckas komma iväg så man får träffa lite folk, PUSS <3

Nya lampan



Lampan som jag fick med gratis när jag hämtade bordet =) Riktigt nice aaaight??

Stick to the status quo..

Gick upp i tid idag igen och det blev en riktig städdag för alla här hemma. Jag grovstädade toaletten uppe och sedan tog jag tag i mitt rum också. Eftersom man inte bor här längre så är det lite svårt att hålla igång med städning, men idag tog jag bort sängen och allting och städade riktigt noga =P Det blev så fint så..

Igår var jag och mamma och köpte köksbordet, det var riktigt fint. Sedan var de så snälla så jag fick med en skit snygg golvlampa helt gratis. Jag tror verkligen att det kommer bli fint i min lilla lägenhet sen, hihi..
Kvällen igår var dock lite seg, det hände verkligen ingenting, satt bara och kollade på film. Men man får väl uppskatta lite tid med sig själv ibland också (Y)

Just nu sitter jag (som vanligt) och lyssnar på musik från high school musical.. Ska snart dra och sminka mig för vi ska upp på stan och fixa ID till mig, eftersom mitt försvann, eller aa. Blev stulet, de tog ju hela väskan och stack sist jag var på krogen, hahaha snacka om att det bara är jag som kan faila så hårt med allting..

Ikväll får vi se om det blir att dra till festen som ska hållas hos lilla Beppo, kanske om jag lyckas dra med Alle (Y) Vi får väl se, annars blir det kanske att dra iväg till Avesta, jag har faktiskt inte en aning =)

Jag har kommit på iaf att jag inte är så ensam som det har känts, det finns folk som bryr sig <3 Det är bara jobbigt när man försöker ställa upp för andra utan att få någonting tillbaka, men det vänder nog snart <3

...............................................

Jag ler och jag hoppas
Jag skrattar och jag tror
Jag blundar och jag låtsas
Jag tittar och jag inser
Jag gråter och jag önskar


Start of something new

Jag trodde att gårdagen skulle bli outhärdligt tråkig, men det blev den verkligen inte, det blev en trevlig och mysig kväll..

Hihi, jag sprang runt i regnet och blev alldeles blöt =) Det har jag inte gjort sen jag var liten, det är ju såå skönt! Sen blev det lite bilåka och sen fick jag köra =O Höll på att dö för jag skämdes som en tok, men det visade sig gå ganska hyfsat ändå, första gången jag körde när det var mörkt ute, det var rätt läskigt faktiskt hehe =P

Idag blev det i alla fall att gå upp i tid, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för kul. När mamma kommer hem sen så blir det västerås och hämta köksbordet =D

Sitter just nu och kollar på en riktigt sjuk film, men fan vad bra den är xD hahahahahahaha

Efter det blir det nog att läsa lite mer eller lyssna på musik från high school musical (A)


Something Has Change....

Nu förstår jag verkligen varför jag alltid har predikat om att inte sova bort hela dagen.... Vaknade runt ett idag, och sen kollade jag lite på tv, sen duschade jag och fick skjuts till stationen, och när man väl kommer till Fagersta och det känns som att dagen precis ska börja då är det ju kväll. Snacka om att denna dagen blev helt bortkastad. Det kommer inte hända igen =)

Om man tänker tillbaka på hur livet såg ut förut så känns det inte ens som att man är samma person nu som man var förut. Det räcker med att man tänker tillbaka bara 6 månader så såg allting helt annorlunda ut. Och om man tänker tillbaka ca 3-4 år så är det ännu större skillnad och det känns som om det är en helt annan verklighet.

Igår satt jag kikade igenom facebook litegrann och jag hamnade på en gammal lärares profil och sedan av någon anledning så kollade jag på lite bilder och då hittade jag en bild som framkallade så mycket känslor och minnen så det var helt sjukt. En bild på en pappersbit kan göra så mycket ? En dikt som han hade skrivit för 3 år sedan.. När man tänker tillbaka så blir det blandade känslor, lite längtan, lite saknad, lite sorg, lite aa, allt möjligt. Och ibland får jag känslan av att allting var så mycket bättre förut. Men det var det nog inte =)

Det är iaf ganska roligt att tänka tillbaka..... Man har varit med om en del och delat många saker med människor. Det är bara så synd att de flesta redan har försvunnit ur ens liv. Men nu finns det andra underbara människor att dela nya saker med <3

Let's see, comment?

Denna tapet kommer det att bli som fondvägg =) Och sen kommer resten vara ljust lite grå/brunt nästan =)

Vad tycks ??



Kommentera gärna =)


Two Steps Back !

Sitter och lyssnar på musik, det var så länge sen jag bara satt och ögnade igenom massa musik.. det känns helt underbart faktiskt =) hihi

Någonting inom har hänt i alla fall, jag känner mig BRA! Jag är bra, och jag har verkligen insett hur mycket min familj betyder för mig. Det har varit några år nu som det känns (efterråt) som att jag inte har velat släppa in någon i mitt liv alls, inte mina vänner heller. Men det ska det bli ändring på nu =) För nu känner jag mig helt annorlunda.

Igår var första dagen på över 1.5 år som jag kände mig helt sprallig i hela kroppen, jag tror inte att det var någonting speciellt. Men jag kände mig verkligen glad och dryg, precis som mitt gamla vanliga jag (A)

Till alla er som grämer er över saker, det kan säkert vara rätt som ni tänker, ni kanske verkligen tycker att ni är värdelösa, men det ska inte hindra er från att vara med de som vill vara med er !! Jag har insett att om någon vill vara med mig så måste det ju vara för att den personen ser någonting i mig som jag måste ha missat. Och varför ska jag ifrågasätta den personen då? Det är väl bara vara glad att man är omtyckt. För om man börjar stöta bort folk bara för att man inte tycker om sig själv, då kommer de inte orka. För man orkar inte hålla en person över ytan hur länge som helst. Även om man älskar personen i fråga mer än sitt eget liv så kommer man tillslut till en punkt då man måste bli egoistisk. Det kan ingen hindra, och ingen kärlek heller!

Inatt blev det inte mycket sömn eftersom jag bara härjade sönder xD hahahaha, men jag har roligt som faen iaf =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl lämna tillbaka katalogerna med tapeter iaf. Kanske ringa några fina bekantskaper och kolla om de vill kika på tapeterna jag valt innan jag lämnar in katalogerna =P

Ikväll blir det nog att chilla lite bara =) Finns på mobilen för alla käääärlekar <3

Kirrat Läge !

Idag har jag varit så duktigt =) Var iväg till Gamla Byn och kollade på tapeter och skrev under avtal med vattenfall och sedan cyklade jag (notera I REGNET) till Colorama och hämtade kataloger med tapeter..

Sedan blev det bussen till Fagersta för att fixa ID men näär jag väl kom fram och hade släpat med mig mina extremt tunga kataloger så säger de att jag måste ha en giltig legitimation. HALLÅ, jag blev ju AV med mitt, för de snodde hela min väska !!! Så jag fick inte!!! Måste ha med mig någon förälder som kan legitimera mig, ooorkar inte !! Så det blev inget ID idag.. Skulle fixa det på torsdag iaf (Y)

På torsdag ska vi också åka till Västerås och köpa ett köksbord för 200 som jag hittade alldeles nyss på blocket. Helt vitt och fräsht, kommer passa skit bra till mina tapeter (Y)

Tapeter är valda nu (Y) Kommer bli sjukt snyggt hoppas vi =)

Dagen idag har varit givande iaf =) Spenderade lite tid hos Alle också eftersom man blev dissad hahahahaha... Men men, jag har trevligt hos Alle också (Y)

Nu ska jag nog försöka ragga upp något sällskap som vill vara social med mig =)

I'm not lost anymore

Åkte iväg till Eskiln en snabbis idag med mamma Lasse och två små drygungar =) Medans elitlöparna sprang några varv så roade jag mig med småbarnen och vi kastade gris m.m.

När vi kom hem så lyckades jag hitta någon timmes ork till att plugga också så jag känner mig riktigt duktig idag (Y)

Har också insett hur extremt skönt det är att vara singel, att slippa vara bunden och att kunna göra precis vad man vill utan att behöva tänka på någon annan.

Så nu börjar ett nytt liv med mig själv, och vi ska bli det perfekta paret ;) Jag och Jag <3 eller finns det flera jag kanske? =P Ingen som vet, ingen som vet !!

Lite tråkigt är det dock idag eftersom det är sista dagen i Fagersta nu =( Åker tillbaka till Avesta om drygt en timme och ska spendera kvällen/natten med Emmelina =D Kommer bli mys, var så längesen nu...

Skolan Skolan, nu längtar jag, jag längtar efter att få slå upp matteboken, jag längtar efter att få sitta hemma och ha panik över planeringen och hur man ska lyckas få alla prov och uppsatser gå ihop, men mest längtar jag nog efter att få komma igång ordentligt med projektarbetet. Nu vet jag vad jag vill göra och hur jag ska presentera det. Nu måste jag bara hålla igen lite på mig själv så att jag inte spårar totalt =P hihi (A)

Nöjd har jag blivit med håret också (Y) färgat ljusa slingor så nu ser det mycket bättre ut.. Och jag har inte längre beslutsångest om hur jag ska klippa mig, för jag har kommit fram till att det nog är smartast att spara ut det så långt som möjligt eftersom det är bal om typ ett år, och då kanske man vill ha någon fin frisyr =)

Nu är det bara 3 veckor kvar tills jag flyttar in i lägenheten, tiden går sjukt snabbt just nu !! Imorn ska jag välja tapeter också... shiiiit, börjar jag bli vuxen?? =O Nej det kan inte stämma, jag sitter fortfarande och tittar på disney och älskar varje sekund av det !! Jag är inte vuxen !! =P

Nu måste jag nog spendera lite tid på facebook innan jag ska dra, det lär inte bli nå dator senare ikväll =P Ska försöka uppdatera bloggen varje dag iaf =) Men vi får se hur det blir med det xD


Överskattat

Nu ligger man i sängen och har legat här i över en timme. Det blev ingen film idag :( men kanske bäst det så man får ta igen den förlorade sömnen ;) Försökte kolla på film ensam istället men det kändes inge roligt så jag gav upp ganska snabbt! Marsvinen ska hämtas imorn så äntligen tror jag att allt löser sig. Ligger och lyssnar just nu på hur de pratar och tuggar i sig hö. Det börjar närma sig inflytt i lägenheten också, så det kan man ju inte sluta tänka på. Planerar redan för inflyttningsfest ;) och på måndag skulle jag dit och välja tapeter :D åh vad jag längtar till jag flyttar :) Nej, man kanske skulle läsa lite till så man blir trött och vill sova. Blir nog lite mer plugg imorn (stolt) :P

Jag Måste Ta Steget!

Nu sitter man vid datorn igen och Melissa Horn spelas som vanligt, det går inte att beskriva vad hennes texter framkallar för känslor.

Idag har jag nog funderat ganska mycket, Susanne kom hit och lämnade jackan som har varit där nu i några veckor. Snacka om att det frambringade minnen, några fina och några som bara får en att vilja gråta. Men jag är stark nu, det är skillnad nu och jag klarar mig själv!

Tidigare idag så lyckades jag plugga lite också på mitt projektarbete, låter helt sjukt eftersom det är sommarlov, men jag saknar skolan och nu vill jag verkligen bara komma igång....

Kvällen igår bjöd på skratt och flum, det var riktigt trevligt och jag tackar er som var där för en riktigt bra kväll =) Lite tråkigt att det blev så tidig hemfärd för min del, men det var det verkligen värt. Det är så roligt att träffa gamla bekantskaper (Y)

Just nu har jag bara suttit och förundrats över Melissas röst och fixat till blogget litegrann, och nu ska jag vänta på att få dra iväg. Ska kolla på film =) Blir nog en skräckfilm, hhmm, undra om man måste sova själv inatt. Kommer bli lite småjobbigt =S

Nu ska jag nog lägga ner datorn ett tag.... (låter ju bra att säga så, sen vad man verkligen gör är en helt annan sak) ;)

RSS 2.0