Amazing

Ett bra ord för att beskriva denna helg. Rolig kväll med Chrille i fredags med mycket spelande och tjockande. Och inte blev det sämre av att lördagen började med att möta upp sötnöten vid tåget. Sedan avslutades hela helgen med att mina killar vann matchen, 10-2 blev the outcome!
Jag har nu i alla fall bestämt mig för att om jag kommer in i Linköping så kommer jag snarast ta mitt pick och pack och flytta. Känns skönt att i alla fall ha bestämt sig. Och kommer jag inte in så blir det att stanna här och jobba i ett år och sedan söka igen.
Just nu rullar allting på ganska bra och jag har inte speciellt mycket att klaga över. Dock var kvällen igår jobbig, fick magont, har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Vet inte riktigt vad det var, men jag hade den sötaste pojkvännen i världen i alla fall som fanns där <3
Så att alla vet, JAG ÄR KÄR ! =D <3
Denna vecka kommer att bestå av mycket längtan, för på onsdag åker jag och mammsen iväg till Uppsala och ska inhandla balklänningen. Får verkligen hoppas att jag hittar någonting!
Eftersom jag har blivit sjukt beroende av CityVille på facebook så ska jag väl se till att spela lite mer =P
Kram på alla

Ett litet steg för.......... MIG!

Idag tog jag ett steg i rätt riktning, jag sa ifrån =) Eller ja, jag berättade situationen i skolan och soc för chefen så nu har de lite mer överseende med att jag inte kan jobba så mycket så nu blir det bara 1 dag i veckan som de ringer in mig, vilket känns som ett ganska stort framsteg faktiskt, jag har lite svårt att säga nej. Men jag har tänkt och tänkt och nu har jag prioriterat...

 

Idag är det Måndag vilket betyder att det är v.6 vilket betyder att det är veckan då min sötnöt kommer hem till mig, men det är fortfarande lång tid kvar! Jag längtar i alla fall...

 

Humöret idag har svängt värre än hos en klimakteriekossa i alla fall kan jag lova er! Var riktigt pigg och glad när jag vaknade imorse, ända tills jag kom på att jag somnade och missade superbowl, men när jag gick in och kollade och såg att Packers hade vunnit så var humöret på topp igen. Men det sjönk ganska snabbt när jobbet ringde och förstörde mina planer på att åka hem till Jenny och arbeta med projektarbetet.. Men när jag kom hem så blev det på topp igen efter ett samtal med söten.

 

Nu ska jag lägga mig och sova så att det blir Tisdag snabbt, så att det snabbt blir Onsdag o.s.v till på Lördag! Fast Fredag kommer nog inte vara så fel heller, massa städning dock, men ska färga håret och mysa med Sofia =)

 

Speciell låt idag blir nog denna!

http://www.youtube.com/watch?v=s4_4abCWw-w


Jag rullar fram!

Äntligen känns det som att någonting börjar gå bra i livet och bara rullar vidare. Har varit kämpigt ett bra tag, men om man bara håller huvet över ytan så kommer det någon tillslut som lyfter upp dig.

 

Det enda som tynger axlarna just nu är väl skolan. Det är så mycket på gång samtidigt och det är så mycket som ska göras som man inte får tid med på schemat, känns inte riktigt rätt att det är så mycket som ska göras hemma. Men det är väl bara bita ihop så man klarar sig till universitetet. Har nog bestämt mig att jag iaf ska flytta direkt om jag kommer in. Vill inte skjuta upp det, det kommer ta sin lilla tid ändå.

 

Har nyss pratat med mamma i telefon och nu är datum satt då vi ska åka och köpa balklänning. Får hoppas att jag hittar något i min stil, gillar verkligen inte de klassiska balklänningarna, men det borde inte vara så svårt tycker jag. Nu har jag ju iaf både baldejt och fordon kirrat, så nu känns allting lite bättre. Nu längtar jag ju nästan lite, hihi.

 

Längtan är en underskattad känsla måste jag säga! Längtar längtar längtar!


RSS 2.0